"Marjolein Vinkenoog is afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam. Zij is werkzaam als (autonoom) portretfotograaf. Daarnaast maakt zij ook series over, voor haar, bijzondere mensen. Hoe verhouden mensen zich tot elkaar, tot de maatschappij? Waarin zijn ze uniek? 
Deze portretseries richten zich op mensen en hun omgeving. Een detail uit de leefomgeving kan net zo veel informatie toevoegen over de geportretteerden als het portret zelf. Zo ontstaat er een uniek totaalportret. Tijdens het fotograferen is ze op zoek naar een moment van verstilling, waardoor een sterk beeld ontstaat met een eigen verhaal.
Als duurzaamheidsfotograaf portretteert ze de mensen achter de groene beweging in Nederland. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren en motiveren zelf  duurzame stappen te nemen. Dit doet ze zelf ook: met eigen zonnepanelen, omringd door groendak, wekt ze haar eigen groene stroom op voor haar werkzaamheden, en ze komt waar mogelijk met het OV naar de fotolocatie.
Contact me: 0614488813
KvK 34367365 
BTW nr NL131638002B01
woonachtig in regio Amsterdam 
Naast portretfotograaf is zij ook duurzaamheidsfotograaf en Medisch Vakfotograaf en werkzaam in het Oogziekenhuis Rotterdam.  
Marjolein Vinkenoog is lid van DuPho (Dutch Professional Photographers), de  beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Op alle rechtsbetrekkingen van Marjolein Vinkenoog Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden is hier te vinden: algemene voorwaarden DuPho. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

(C) Alle foto’s op deze site zijn door mij gemaakt en zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik zonder toestemming van fotograaf en geportretteerde is niet toegestaan. 
Back to Top