BENT U OOK EEN GROENE HELD? 
LAAT U VAN UW DUURZAME KANT ZIEN!
Duurzaam produceren, consumeren en beleggen is niet meer weg te denken. Meer en meer wordt duurzaamheid de norm, en die norm zal steeds verder opschuiven. Het bepaalt voor een deel de keuzes die consumenten, overheden en investeerders maken. 
Het verrast mij dan ook niet dat bedrijven, instellingen en private initiatiefnemers mij steeds vaker vragen duurzame thema’s in beeld te vangen. Vanuit mijn passie voor het onderwerp ben ik mij daarom gaan specialiseren als duurzaamheidsfotograaf. 
Van bedrijfspresentaties tot online content
In een bedrijfspresentatie of jaarverslag kunt u concreet laten zien hoe duurzaamheid bij u op de werkvloer een rol speelt. Misschien heeft u zonnepanelen op uw bedrijfspand, een elektrisch wagenpark, of biologische producten in uw bedrijfsrestaurant? Zulke concrete aspecten binnen uw onderneming fotografeer ik op een manier die bij u past: subtiel of centraal in beeld, met aandacht voor de mens of juist zijn omgeving, kleurrijk of juist wat ingetogener.
Met foto’s kunt u ook laten zien wat de resultaten van uw duurzame inspanningen zijn. Denk daarbij aan de impact die uw producten of uw bedrijfsvoering heeft op het dagelijks leven van uw klanten, of die uw beleggingen hebben op leefomgeving of natuur in een bepaald gebied. Aan de hand van een gesprek zoek ik samen met naar datgene wat het beste in beeld brengt waar u voor staat.
Duurzaamheidsprojecten
Van uw duurzaamheidsproject maak ik graag pakkende reportages. Een sterk conceptueel beeld zal klanten of investeerders sneller overhalen om voor een duurzame oplossing te kiezen dan een lange tekst. Op basis van uw wensen maak ik een reportage die helder uitdraagt waar uw project op gericht is. Indien u dat wenst, maak ik daarbij portretfoto’s bij die u voor diverse uitingen kunt gebruiken. 
Ik ben benieuwd naar de duurzame keuzes die u graag in beeld wilt brengen en ga daarover graag met u in gesprek!
Marjolein Vinkenoog Fotografie
Neem voor meer informatie contact met mij op. 
(C) Alle foto’s op deze site zijn door mij gemaakt en zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik zonder toestemming van fotograaf en geportretteerde is niet toegestaan. 

Back to Top