BENT U OOK EEN GROENE HELD? 
De Duurzaamheidsfotograaf Marjolein Vinkenoog
De Duurzaamheidsfotograaf Marjolein Vinkenoog
expositie
expositie
Bekijk de informatiefolder hieronder en vind alles over wat ik als Duurzaamheidsfotograaf voor u kan betekenen! 
Neem voor meer informatie en een gratis PDF bestand van mijn folder hier contact met mij op. 
Na een studie medische biologie (UvA) heb ik ook een studie aan de Fotoacademie Amsterdam afgerond en ben werkzaam als professioneel fotograaf (ZZP'er) en 2 dagen per week als medisch vakfotograaf in het Oogziekenhuis Rotterdam, waar ik de liefde voor biologie en fotografie kan combineren. 
Een aantal jaar geleden motiveerden het besef dat we in een klimaatramp leven en de angst voor de toekomst mij om iets te willen doen. Als fotograaf besloot ik me te specialiseren in duurzaamheid. Ik laat zien dat het niet nodig is om af te wachten tot de regering en de grote bedrijven eindelijk in actie komen, maar dat je als individu ook effectieve initiatieven kunt nemen die anderen inspireren.
Ik ben als de Duurzaamheidsfotograaf de groene helden in Nederland gaan fotograferen om anderen te inspireren. Dit leidde tot meer dan 30 publicaties over (en voor) verschillende personen en hun acties, zoals duurzame prijswinnaars als de Plastic Soup Surfer, stichting Struikroven, Zwerfinator Dirk Groot, Duurzame Woning Iris van Asselt, Maartje Bregman van Happy Times Magazine, Urgenda, Hollands Wol Collectief, KlimaatGesprekken en vele anderen. 
(C) Alle foto’s op deze site zijn door mij gemaakt en zijn auteursrechtelijk beschermd. Gebruik zonder toestemming van fotograaf en geportretteerde is niet toegestaan. ​​​​​​​
Back to Top