MARJOLEIN VINKENOOG - DUURZAAMHEIDSFOTOGRAAF 
Laat u van uw duurzame kant zien 
Duurzaam produceren, consumeren en beleggen is niet meer weg te denken. Meer en meer wordt duurzaamheid de norm, en die norm zal steeds verder opschuiven. Het bepaalt voor een deel de keuzes die consumenten, overheden en investeerders maken. 
Het verrast mij dan ook niet dat bedrijven, instellingen en private initiatiefnemers mij steeds vaker vragen duurzame thema’s in beeld te vangen. Vanuit mijn passie voor het onderwerp ben ik mij daarom gaan specialiseren als duurzaamheidsfotograaf. 
Van bedrijfspresentaties tot online content 
Graag help ik u van uw duurzame kant te laten zien. In bedrijfspresentaties en jaarverslagen of als onderdeel van uw online content. Bijvoorbeeld over hoe u energie bespaart, circulair onderneemt of biodiversiteit bevordert. Op een manier gefotografeerd die bij u past: subtiel of centraal in beeld, met aandacht voor de mens of juist zijn omgeving, kleurrijk of juist wat ingetogener. 
Met fotografie kunt u ook laten zien welke resultaten u bereikt. Denk daarbij aan de impact die uw product, dienst of bedrijfsvoering heeft op het dagelijks leven van uw klanten, of die uw beleggingen hebben op leefomgeving of natuur in een bepaald gebied. Een sterk conceptueel beeld zal klanten of investeerders sneller overhalen om voor een duurzame oplossing te kiezen dan een lange tekst. 
In gesprek 
Aan de hand van een gesprek zoek ik samen met u naar datgene wat het beste in beeld brengt waar u voor staat. Op basis van uw wensen maak ik een reportage die helder uitdraagt waar uw project op gericht is. Indien u dat wenst, maak ik daarbij sprekende portretfoto's bij die u voor diverse uitingen kunt gebruiken. 
Ik ben benieuwd naar de duurzame keuzes die u in beeld wilt brengen en ga daarover graag met u in gesprek! 
Marjolein Vinkenoog Fotografie
Neem voor meer informatie contact met mij op. 
Back to Top